Oldstars Tennis bij de BTC

15 juli 2021


"Heb je al menig balletje geslagen in je tenniscarrière? Menig discussie gehad over wel/niet uit? Maar vooral altijd veel plezier gehad in tennis? Want het gaat natuurlijk niet alleen om het spelen van het spel. Ook de gezelligheid vóór en ná de tijd is een belangrijk onderdeel. Sport is gezond voor je lijf en leden, maar ook voor de sociale connectie erg belangrijk.

Maar we begrijpen dat het soms door een blessure of om een fysieke reden iets minder gaat. En dat het dan lastig is om je racket op te pakken en te genieten van een ontspannen potje tennis.

De KNLTB heeft voor iedereen die het wellicht wat lastig vindt om weer te tennissen een spelvorm ontwikkeld, het zogeheten "Oldstars-tennis". Deze vorm houdt rekening met mogelijke beperkingen, maar laat je wel voluit genieten van het spel en de gezelligheid. Ook onze club wil dit aan haar leden aanbieden.

Geïnteresseerd? Klik op de link van de KNLTB, maar nog leuker…neem contact op met de ledencommissie van de BTC (tel. 053-4283009). We staan je graag te woord om de nieuwe spelvorm uit te leggen.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo