Taakie

31 augustus 2023


Als bestuur van de Boekelose Tennisclub vinden we het belangrijk om met alle leden de vereniging “gezond” en draaiende te houden. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van iedere club/vereniging. Het beschikken over juiste en voldoende vrijwilligers is dan ook noodzakelijk.

Echter beseffen wij maar al te goed dat in deze drukke, bezette tijd het voor mensen lastig is om (grote) tijdsinvesteringen vast te leggen voor een club/vereniging. Wij vinden het dan ook belangrijk dat vrijwilligerstaken niet “te groot” zijn en bij de persoon “past” (dus iets te doen wat je leuk vindt en niet te veel tijd kost).

Onlangs zijn we in contact gekomen met Taakie. Taakie is een digitale assistent vrijwilligerszaken, die het werven van vrijwilligers leuker en makkelijker maakt. Het is een online tool, welke middels enkele vragen een beeld kan vormen van de leden/vrijwilligers. Na het beantwoorden van de vragen kan gekeken worden waar je talent ligt! Mochten wij dan als vereniging tegen een uitdaging aan lopen, dan kunnen we met Taakie handig “scouten” wie er plezier aan zou beleven een helpende hand te bieden. Een Taakie kan je accepteren, maar natuurlijk ook afwijzen.

In de maand oktober vragen wij aan iedereen deze digitale assistent in te vullen met de eigen wensen om je zo nuttig mogelijk te maken voor onze vereniging. U  ontvangt in oktober na de Military via email hiervoor een uitnodiging. Hoe meer leden, ouders, vrijwilligers de vragenlijst invullen, hoe meer plezier wij aan Taakie beleven! Ons doel is overzichtelijke, in pincipe korte “Taakies”van elk lid te vragen die nuttig zijn voor onze vereniging.     

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo