Vacature bardienstplanner.

30 mei 2024

Beste leden,

Vanwege tijdgebrek van de huidige planner zoekt het bestuur iemand die de planning van de bardiensten wil overnemen. 

Iemand achter de bar zorgt voor inkomsten voor onze vereniging en een positieve, uitnodigende sfeer bij onze vereniging. 

Dus ben jij die persoon die goed kan plannen, dat leuk vindt om te doen en goed kan communiceren? Neem dan contact op met de kantinecommissie via [email protected]

Het plannen kan eenvoudig vanuit huis.

Heb je nog vragen, stel ze gerust! 

Het bestuur. 

 

Aanvullend op dit bericht willen we in zijn algemeenheid nog even benadrukken dat bardiensten onderdeel zijn van je lidmaatschap: Uit art 10 huishoudelijk reglement: Zolang het beheer van de kantine berust bij de Boekelose Tennisclub, is ieder seniorlid verplicht tot het vervullen van kantinedienst

Dus tot de tijd dat er een nieuwe planner is gevonden moeten we ook dit met elkaar oplossen en daarvoor willen we graag jullie hulp vragen. 

We willen jullie vragen dat wanneer je zelf gaat tennissen je voor die tijd ook even de kantine opent. Zo is het heel uitnodigend om na je tennisspel nog even gezellig een drankje met elkaar te nemen. 

Ga je als laatste van de baan en zijn de deuren nog open? Wil je dan de kantine afsluiten zodat er geen ongenodigde gasten binnenkomen? 

De sleutel voor de kantine ligt, zoals waarschijnlijk bij iedereen wel bekend, in het sleutelkluisje beneden in het halletje bij de toiletten. 

Als we allemaal een steentje bijdragen leveren we uiteindelijk een mooie teamprestatie, ben je meer betrokken bij de club en maken we er met elkaar een fijne plek van. 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo