Zomer Challenge

16 mei 2020


Het jaar 2020 is een zeer bijzonder sportjaar terwijl we nog niet halverwege zijn. We dienen rekening te houden met de nieuwe anderhalve meter samenleving, bij het tennissen is dit goed te realiseren. Om het sportjaar nog enigszins te compenseren bieden we jullie een zomerlidmaatschap aan bij BTC. Ook nog niet sportende leden worden van harte uitgenodigd om zich voor deze Zomer Challenge op te geven. Hierbij kunnen jullie voor € 50,- de maanden juni-juli en augustus onbeperkt gebruik maken van onze 6 tennisbanen.

Bij dit lidmaatschap zijn 3 groepslessen van 1 uur op een zaterdagochtend in juni inbegrepen. Onze clubtrainer Dennis Nijhuis zal jullie de basisprincipes van tennis bijbrengen. Voor € 30,- kunt U de maanden juni-juli en augustus onbeperkt gebruik maken van onze 6 tennisbanen (hier is dus geen les bij inbegrepen).

Daarnaast zal er een laddercompetitie voor de zomerleden en belangstellende BTC leden worden georganiseerd. Op deze wijze kunnen jullie sportieve skills worden uitgebreid en kan er toch nog een competitie worden gespeeld. Door dit tijdelijke lidmaatschap kunnen jullie buiten blijven sporten en gezellig met vrienden eventueel een nieuwe sport ontdekken. Tennis is je vrienden ontmoeten en jezelf keer op keer verbeteren. Iedereen kan meedoen.

U kan zich aanmelden via deze pagina. Aldaar zijn er 2 mogelijkheden om U aan te melden: 1 met 3 lessen en 1 zonder lessen.

Dit lidmaatschap kan alleen doorgaan, als we via de Gemeente de toestemming houden om de tennisbanen te mogen blijven gebruiken.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo