Zomerchallenge 2024

21 mei 2024


 Wil jij deze zomer sportief uitgedaagd worden en/of ben je op zoek naar een sport die je in de zomermaanden kunt uitoefenen? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen.  

 De Zomer Challenge bij de Boekelose Tennis Club bestaat uit:

•       Een lidmaatschap voor de maanden juni, juli & augustus om vrij te tennissen  en onbeperkt gebruik te maken van onze 6 tennisbanen wanneer het jou uitkomt;

•       Eventueel 3 groepslessen van 1 uur op een zaterdagochtend in juni. Onze clubtrainer Dennis Nijhuis zal jullie dan de basisprincipes van het tennis bijbrengen.  

Kosten voor dit zomerlidmaatschap bedragen € 40,-. De lessen kunnen apart geregeld worden iom Dennis Nijhuis, een uur les kost € 45,- (iha met 4 personen tegelijk dan €11,25 pp per uur).  Aanmelden kan via de website van BTC https://www.boekelosetc.nl/lidmaatschap en dan via het formulier online aanmelden. Kies dan één van de opties te weten: ZomerChallenge of ZomerChallenge met lessen Dus doe mee aan de Zomer Challenge 2024 en maak gebruik van deze mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de tennissport.

Alvast van harte welkom op de Boekelose Tennis Club!  

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo