Terug naar overzicht

Wimbledonderdag

De Borg
6-6-2024 19:30 - 6-6-2024 23:30

De Evenementen Commissie organiseert ook in 2024 de Wimbledonderdag avonden. Al jaren een geliefd evenement binnen de BTC.

Alle (volwassen)leden kunnen meedoen. We spelen in twee categorieën: speelsterkte 8/9 en speelsterkte 7/6/5.

We willen dat iedereen mee kan doen en houden daarom rekening met de donderdagavond competitie zodat deze leden ook (weer) mee kunnen spelen. We beginnen daarom in juni. Je speelt met je team ongeveer 5 donderdagavonden. In de zomervakantie (20 juli t/m 1 september) wordt er niet gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we in september verder.

Je wordt ingedeeld in een team van 3 dames en 3 heren o.l.v. één captain. Op één speelavond kunnen alle zes de leden worden opgesteld. Zijn er die avond minder spelers beschikbaar? Dan kan het team uit 4 personen bestaan. Twee leden spelen dan twee wedstrijden.

We starten de donderdag om 19:30 uur met de dames dubbel. Daarna volgt om 20:30 uur de mix dubbel. En tot slot om 21:30 uur de heren dubbel.

De commissie maakt de indeling van de teams en de schema’s. Op de avond zelf heeft een lid van de commissie “dienst” en let op de tijd, houdt de standen bij en zorgt voor de hapjes die worden aangeboden.

Nadat je je hebt opgegeven krijg je bericht in welk team je bent ingedeeld, wie jouw captain is en krijg je verdere uitleg over de spelregels enz. Wil je zelf captain zijn? Laat het dan alvast weten bij je opgave.

  Terug naar overzicht
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo