Tennisles bij de BTC

DE TRAINER

Mijn naam is Dennis Nijhuis.

Ik heb mijn tennistrainers-diploma's op het CIOS in Arnhem behaald. Daarna ben ik meteen aan de slag gegaan als tennistrainer bij Park Grintebos te Haaksbergen.

Sinds 2015 verzorg ik met veel plezier de tennislessen bij de BTC op de maandag, de woensdag en de vrijdag. De andere dagen verzorg ik tennislessen voor TV Neede, TV Hasselo en tennisschool Approach in Borne.

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de tennissport en het tennisspel van ieder individu naar hoger niveau te brengen. Hopelijk zie ik jullie binnenkort op de tennisbaan, want met tennis ben je nooit uitgeleerd!

Met sportieve groet,
Dennis Nijhuis

Contactgegevens

Naam: Dennis Nijhuis
Email: [email protected] 
Telefoonnummer: 06 52 36 32 23

 

LESREGLEMENT

Voor alle klanten van Dennis Nijhuis Tennistrainingen is het volgende lesreglement van toepassing:

 • Een tennisles duurt 50 minuten, een les van een half uur duurt 25 minuten.
 • In het weekend voorafgaand aan de eerste lesweek, op vrijdagavond of zaterdag,     sturen we het lesschema per mail toe. Zonder tegenbericht gaat de les altijd door.
 • In geval van blessure of ziekte van de leerling, vindt geen restitutie van lesgeld plaats. In geval van verhuizing, kan alleen tot restitutie worden overgegaan als de vrijgekomen plaats door een nieuwe leerling wordt ingenomen.
 • Indien een leerling niet aanwezig kan zijn bij een les, dient hij/zij zich af te melden bij de tennisleraar (bellen, sms of whatsapp).
 • Als lessen uitvallen door afwezigheid van de tennisleraar, wordt er voor een vervangende tennisleraar gezorgd of een alternatieve datum vastgesteld.
 • Als meerdere lessen door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, worden minimaal de eerste twee lessen ingehaald. Daarna hangt het af van de mogelijkheden die er zijn om ook de overige lessen in te halen. Dit is echter alleen mogelijk als de leerling zich ook flexibel opstelt ten aanzien van het moment waarop deze lessen kunnen worden ingehaald.
 • Dennis Nijhuis Tennistrainingen is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging van goederen van de leerlingen.
 • Dennis Nijhuis Tennistrainingen is niet aansprakelijk voor ongevallen en blessures, opgelopen tijdens de lessen.
 • Met de ondertekening van het opgaveformulier gaat de leerling van Dennis Nijhuis Tennistrainingen akkoord met dit lesreglement.
 • Bij inschrijving voor tennislessen bij Dennis Nijhuis Tennistrainingen verleent de leerling toestemming voor het gebruik van zijn e-mailadres en telefoonnummer door Dennis Nijhuis Tennistrainingen voor de communicatie omtrent tennislessen.
 • In alle zaken waarin dit lesreglement niet voorziet, beslist de directie van Dennis Nijhuis Tennistrainingen, waarbij gestreefd wordt naar een aanvaardbare oplossing voor alle partijen. 

Voor vragen over dit reglement kan contact worden opgenomen met Dennis Nijhuis via bovenstaande contactinformatie.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo