Lidmaatschap

De Boekelose Tennisclub is een tennisvereniging waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. De Boekelose Tennisclub heeft zes gravelbanen, waarvan er vijf verlicht zijn. Op deze banen kan vanaf begin april getennist worden. Interesse? Aanmelden is heel eenvoudig!

Lid worden

Je kunt je online aanmelden. Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens en een recente pasfoto heeft ontvangen. Je pasfoto mag je ook scannen en als jpg-bestand mailen. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerstvolgende maand. Het duurt ongeveer twee weken tot je aanmelding is verwerkt bij de KNLTB.

Als je lid bent geworden, word je ingeschreven bij de KNLTB (Koninklijke Lawn Tennis Bond) en krijg je een tennispasje. Dit pasje heb je nodig ter identificatie bij competities en toernooien.

Zoals hierboven al aangegeven, staat gezelligheid hoog in het vaandel bij onze tennisclub. Deze gezelligheid wordt gecreëerd met elkaar en onze club kent een groot aantal vrijwilligers die helpen bij het onderhouden van het park, het organiseren van activiteiten en het faciliteren van allerlei diensten rondom de club. Van ieder seniorlid wordt een bijdrage verwacht door ten minste twee kantinediensten per jaar te draaien.

Tarieven lidmaatschap (2023)

Heel seizoen (april t/m maart) - doorlopend
Contributie junioren 72,50,-
Contributie senioren 135,-
Contributie studenten 95,-
Maak Kennis Met Tennis korting* 50,-
     
Winter (oktober t/m maart) - niet doorlopend
Contributie junioren 30,-
Contributie senioren 60,-
     
Overig - per keer/deelname    
Competitiebijdrage junioren per persoon 5,-
Competitiebijdrage senioren per team 90,-
Borg parksleutel 15,-

*) Nieuwe leden ontvangen het eerste jaar een korting van € 50,- (senior) of € 25,- (junior) op het contributiegeld. Dit geldt alleen als het lid de afgelopen 3 seizoenen geen lid is geweest van de BTC, en geldt niet in combinatie met een lidmaatschap voor een half seizoen of bij de ZomerChallenge.

  • Junior is men tot en met 31 december van het jaar waarin men 17 wordt
  • Senior is men vanaf 1 januari van het jaar waarin men 18 wordt
  • Studenten zijn studerende seniorleden tot en met het jaar waarin men 26 jaar wordt. Zij dienen in het bezit te zijn van een geldige studentenkaart. Deze kaart moet jaarlijks aan de ledenadministratie worden doorgegeven.
Opzeggen

Opzeggingen van het lidmaatschap voor het volgende jaar moeten voor 31 december van het lopende jaar door de ledenadministratie ontvangen zijn (schriftelijk/per e-mail). Indien geen opzegging ontvangen is, zal het lidmaatschap in het nieuwe jaar gecontinueerd worden.

Introductiebeleid

  • Ter introductie zijn gerechtigd senior-, junior-, ereleden en leden van verdienste.
  • Een daartoe gerechtigd lid kan maximaal driemaal per jaar introduceren, terwijl introductie van één persoon ook maximaal driemaal per jaar kan geschieden.
  • De introductie is telkens voor één dag.
  • Een introducé heeft dezelfde rechten en plichten als alle andere leden.

Gosse Klaas Miedema-Meijerink
[email protected]

Er zal altijd een bevestiging van de opzegging worden gestuurd. Opzeggingen zijn dan ook pas definitief wanneer de bevestiging hiervan kan worden overlegd.
Voor opzeggingen na 31 december zullen kosten in rekening gebracht worden.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo