Organisatie

Bestuur

Voorzitter Gert Kant [email protected]
Secretaris Janine Elshof [email protected]
Penningmeester Carlie Geerdink [email protected]
Baancommissie Vacature  
Kantinecommissie Anette Weideman [email protected]
Evenementencommissie Janine Elshof [email protected]
Jeugdcommissie Ellen Rutbeek [email protected]
Technische commissie Bert Lichtenwagner [email protected]

 

Commissies

Baan Commissie

De baan/accomodatiecommissie houdt zich bezig met het klaarmaken van de banen en het onderhouden van het park. Elke zaterdagochtend komt de baancommissie bij elkaar, zelfs in het winterseizoen waar voor onze club het tennis stil ligt. In het winterseizoen worden er grote projecten aangepakt, de afgelopen jaren zijn onder andere de balustrade, het gravelhok, de bar en het clubhuis gerenoveerd.

  Paul Geuskens
Bestuurslid Vacature
  Eric Muller
  Cor Schuring
  Hans Schuurink
Groundsman Harry ten Veen
   

 

Evenementen Commissie ([email protected])

De evenementencommissie houdt zich bezig met de activteiten rondom onze club. De organisatie van het openingstoernooi, de wimbledonderdag, kom & klap en het wintertoernooi ligt in handen van de evenementencommissie. De evenementencommissie houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van recreatieve activiteiten, waar de technische commissie zich focust op de meer prestatieve activiteiten (zoals toernooien en competities).

Voorzitter Ineke Mellink
  Jeannet Andringa
  Jose Disveld
  Dick Prins
  Ineke de Veij
  Hans Winters
Bestuurslid Jose Waanders-Bebseler
   

 

Jeugd Commissie ([email protected])

Deze enthousiaste commissie houdt zich bezig met het organiseren van evenementen voor de jeugd. Voor de beginnende jeugd worden spelletjes georganiseerd en voor de meer gevorderde jeugd worden er allerlei wedstrijdvormen bedacht. Maar bij alle activiteiten gaat het allereerst om de gezelligheid. Ieder jaar wordt er een openingstoernooi georganiseerd, wordt op een aantal zondagochtenden een kidsklap gehouden, worden diverse leuke avonden georganiseerd (midzomeravond toernooi, pannenkoekentoernooi), vindt er een tennis tweedaagse plaats en worden er clubkampioenschappen gehouden. Dus naast de tennislessen valt er nog genoeg leuks te beleven voor de kids!

  Ingeborg ten Bokum
  Christiaan Kooman
  Linda van Rooij
  Damiejel Hering
Bestuurslid Ellen Rutbeek

 

Kantine Commissie ([email protected])

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor het besturen en bemannen van de kantine tijdens de competitie(s), toernooien en andere activiteiten. Zaken waar de kantine commissie zich mee bezig houd zijn: inplannen bardiensten, sleuteladres, inkoop drank, food en non food, kassa (financiĆ«n), aankleding binnen en buiten.

  Ton Andringa
  Marcha Langkamp-Oost
  Niek Langenburg
  Lieke Wijnant
  Ton de Vries
Bestuurslid Annette Weideman
 
Technische Commissie ([email protected])

De technische commissie bestaat in het algemeen uit 5 leden en komt 3-4 x per jaar bij elkaar op een avond waarbij de vergadering duurt van 20.30 tot circa 22.00/22.30 uur. De voorzitter van de TC zit in het bestuur van de vereniging. De tijdsinvestering voor de leden van de TC is dus 4 x een avond voor de vergadering. De verenigingscompetitieleider zorgt voor het aanmelden van de competitieteams bij de KNLTB en de verenigingstoernooileider(s) zorgen voor het aanvragen van de open toernooien bij de KNLTB. De clubkampioenschappen zijn een interne aangelegenheid en wordt ook door de technische commissie georganiseerd.

  • Trainingen in overleg met de tennisleraar mogelijk maken/afstemmen
  • KNLTB competitie (voorjaar, zomer en najaar) indelen en begeleiden
  • Organisatie van de open toernooien
  • Clubkampioenschappen organiseren

De technische commissie focust zich op de meer prestatieve activiteiten (zoals toernooien en competities), waar de evenementencommissie zich voornamelijk bezig houdt met het organiseren van recreatieve activiteiten.

Bestuurslid Bert Lichtenwagner
VCL Gert Kant
VTL Robert Schuurink
  Esther van Sprang
  Esther Klumper

 

Kas Commissie
Gaby Stokkers
Marianne Esendam
Josee Disveld (reservelid)
 
Ledenadministratie ([email protected])
Gosse Klaas Miedema-Meijerink
 
Ledenbehoud Commissie ([email protected])

Een club kan niet bestaan zonder leden. Het aantal leden van de Boekelose Tennisclub groeit de laatste jaren weer. De ledenbehoud commissie probeert nieuwe leden te werven en te behouden. Met name door de groei van ons dorp en deelname aan de ZomerChallenge is dit de afgelopen jaren gelukt. De ZomerChallenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je een aantal maanden vrij kunt tennissen. Heeft u interesse om lid te worden bij onze vereniging? Neem dan contact op met Hans Schuurink, Damiejel Hering of Marion Austermann.

Hans Schuurink
Anette Weideman
Vacature
 
Sponsor Commissie ([email protected])

De winddoeken rondom het park zijn geregeld door de sponsorcommissie. Mocht u interesse hebben om ook sponsor te worden van onze club? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Wald Been of Paul Holtkamp.

Paul Holtkamp
Jos Nijland
Mischa Verdegaal
 
Website/Nieuwsbrief Commissie ([email protected])

De website/nieuwsbrief commissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website en het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief. Ook wordt het Facebook account van de Boekelose Tennisclub onderhouden door deze commissie.

Rik Brinkman
Robert Schuurink

 

Toernooicommissies
Bookels Open 17+ ([email protected])

De organisatie van het Bookels Open ligt in handen van deze commissie. Dit seniorentoernooi wordt jaarlijks gehouden in de maand juni. In 2019 en 2020 gaat het toernooi verder onder de naam Tegelhuys Twenthe Bookels Open. Mocht u vragen hebben over eventuele deelname  kunt u contact opnemen met een van de onderstaande leden.

  Nicky Roescher
  Leon Schuurink
VTL Robert Schuurink
  Elseline Joling
  Puck Brinkman
  Bert Lichtenwagner
 
Twepa Bookels Dubbel 35+ ([email protected])

Het Twepa Bookels Dubbel wordt georganiseerd door deze commissie. Dit weekendtoernooi met een minimale leeftijdsgrens van 35 jaar wordt gehouden in de maand september. In 2024 wordt de 10e editie van het toernooi gehouden van vrijdag 6 t/m zondag 8 september. Mocht je vragen hebben over eventuele deelname dan kun je contact opnemen met een van de onderstaande leden.

VTL Rik Brinkman
  Marianne Esendam-Dove
  Carla Hassing
  Franne Waanders
 
Open Jeugdtoernooi
VTL Karen Heinhuis
  Christiaan Kooman
  Bram Drijfhout
  Marloes Drijfhout
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo