Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van Boekelose T.C.! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/3 Algemeen
2/3 Inschrijfvoorwaarden
3/3 Soort lidmaatschap
>
 
 
De Boekelose Tennisclub is een tennisvereniging waar gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. We hebben zes gravelbanen, waarvan er vijf verlicht zijn. Op deze banen kan van april t/m oktober getennist worden. Interesse? Aanmelden is heel eenvoudig en we heten je graag welkom!
 
Contributie 2023

Contributie junioren:

60

Contributie senioren:

120

Contributie studenten:

84

 
Maak Kennis Met Tennis aanbod: €50 korting!
Daarnaast zijn er ook kortingen voor aanmeldingen halverwege het seizoen en voor de speciale ZomerChallenge in juni, juli en augustus.
 
Kijk voor definities van junioren/senioren en de voorwaarden voor korting op onze Lidmaatschapspagina.
 
Inschrijfvoorwaarden
Door je in te schrijven bij de Boekelose Tennis Club ga je akkoord met de voorwaarden zoals gesteld in onze Statuten, Huishoudelijk reglement en het Baanreglement.
 
Aanmelding gelukt?
Na je aanmelding ontvang je zo snel mogelijk bericht van ons met een bevestiging. Bij deze bevestiging krijg je meer informatie over de club toegestuurd en ook krijg je dan een gebruikersnaam om in te loggen op de ClubWebsite en ClubApp. Op deze manier blijf je na je aanmelding op de hoogte van ons laatste nieuws en clubactiviteiten.
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo