Organisatie

Bestuur

Voorzitter Rik Brinkman [email protected]
Secretaris Marianne Esendam-Dove [email protected]
Penningmeester Marcel Slot [email protected]
Baancommissie Marcel Joling  
Kantinecommissie Janny Nijhuis [email protected]
Evenementencommissie Hans Winters [email protected]
Jeugdcommissie Ellen Rutbeek [email protected]
Technische commissie Gert Kant  

 

Commissies

Baan Commissie

De baan/accomodatiecommissie houdt zich bezig met het klaarmaken van de banen en het onderhouden van het park. Elke zaterdagochtend komt de baancommissie bij elkaar, zelfs in het winterseizoen waar voor onze club het tennis stil ligt. In het winterseizoen worden er grote projecten aangepakt, de afgelopen jaren zijn onder andere de balustrade, het gravelhok, de bar en het clubhuis gerenoveerd.

  Paul Geuskens
Bestuurslid Marcel Joling
  Eric Muller
  Cor Schuring
  Hans Schuurink
Groundsman Harry ten Veen
  Ron van der Zee

 

Evenementen Commissie ([email protected])

De evenemtencommissie houdt zich bezig met de activteiten rondom onze club. De organisatie van het openingstoernooi, de wimbledonderdag, kom & klap en het wintertoernooi ligt in handen van de evenementencommissie. De evenementencommissie houdt zich voornamelijk bezig met het organiseren van recreatieve activiteiten, waar de technische commissie zich focust op de meer prestatieve activiteiten (zoals toernooien en competities).

  Jeannet Andringa
Voorzitter Joop Berndsen
  Ria Roescher-Breukers
  Ineke de Veij
  Jose Waanders-Bebseler
Bestuurslid Hans Winters

 

Jeugd Commissie ([email protected])

Deze enthousiaste commissie houdt zich bezig met het organiseren van evenementen voor de jeugd. Voor de beginnende jeugd worden spelletjes georganiseerd en voor de meer gevorderde jeugd worden er allerlei wedstrijdvormen bedacht. Maar bij alle activiteiten gaat het allereerst om de gezelligheid. Ieder jaar wordt er een openingstoernooi georganiseerd, wordt op een aantal zondagochtenden een kidsklap gehouden, worden diverse leuke avonden georganiseerd (midzomeravond toernooi, pannenkoekentoernooi), vindt er een tennis tweedaagse plaats en worden er clubkampioenschappen gehouden. Dus naast de tennislessen valt er nog genoeg leuks te beleven voor de kids!

  Jeroen Blomesath
Bestuurslid Ellen Rutbeek
  Janet van der Voort
  Peter van der Voort
  Harriet Hulscher
  Linda van Rooij
  Marjolein Stuiver
  Ingeborg ten Bokum

 

Kantine Commissie ([email protected])

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor het besturen en bemannen van de kantine tijdens de competitie(s), toernooien en andere activiteiten. Zaken waar de kantine commissie zich mee bezig houd zijn: inplannen bardiensten, sleuteladres, inkoop drank, food en non food, kassa (financiën), aankleding binnen en buiten.

  Ine Schuring
  Doreen Langendonk
  Monique Bouwhuis
Bestuurslid Ton de Vries
  Michel Roescher
  Ton Andringa
 
Technische Commissie

De technische commissie bestaat in het algemeen uit 5 leden en komt 3-4 x per jaar bij elkaar op een avond waarbij de vergadering duurt van 20.30 tot circa 22.00/22.30 uur. De voorzitter van de TC zit in het bestuur van de vereniging. De tijdsinvestering voor de leden van de TC is dus 4 x een avond voor de vergadering. De verenigingscompetitieleider zorgt voor het aanmelden van de competitieteams bij de KNLTB en de verenigingstoernooileider(s) zorgen voor het aanvragen van de open toernooien bij de KNLTB. De clubkampioenschappen zijn een interne aangelegenheid en wordt ook door de technische commissie georganiseerd.

  • Trainingen in overleg met de tennisleraar mogelijk maken/afstemmen
  • KNLTB competitie (voorjaar, zomer en najaar) indelen en begeleiden
  • Organisatie van de open toernooien
  • Clubkampioenschappen organiseren

De technische commissie focust zich op de meer prestatieve activiteiten (zoals toernooien en competities), waar de evenementencommissie zich voornamelijk bezig houdt met het organiseren van recreatieve activiteiten.

VTL Bert Lichtenwagner
Bestuurslid,VCL Gert Kant
VCL Jos Nijland
  Huub Ratering
VTL Robert Schuurink

 

Kas Commissie
Hermie Warmink
Wald Been
 
Ledenadministratie ([email protected])
Youp van Asperen
 
Ledenwerf Commissie

Een club kan niet bestaan zonder leden. Het aantal leden van de Boekelose Tennisclub is al een aantal jaren stabiel. De ledenwerf commissie probeert nieuwe leden te werfen. Met name door de bouw van de Bleekerij is dit de afgelopen jaren gelukt. Heeft u interesse om lid te worden bij onze vereniging? Neem dan contact op met Wald Been of Hans Schuurink.

Wald Been
Hans Schuurink
 
Sponsor Commissie ([email protected])

De winddoeken rondom het park zijn geregeld door de sponsorcommissie. Mocht u interesse hebben om ook sponsor te worden van onze club? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Wald Been of Paul Holtkamp.

Wald Been
Paul Holtkamp
Mischa Verdegaal
 
Website/Nieuwsbrief Commissie ([email protected])

De website/nieuwsbrief commissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van de website en het schrijven van de maandelijkse nieuwsbrief. Ook wordt het Facebook account van de Boekelose Tennisclub onderhouden door deze commissie.

  Youp van Asperen
Bestuurslid Rik Brinkman
  Marijke Mellink
  Robert Schuurink

 

Toernooicommissies
Bookels Open 17+ ([email protected])

De organisatie van het Bookels Open ligt in handen van deze commissie. Dit seniorentoernooi wordt jaarlijks gehouden in de maand juni. In 2019 en 2020 gaat het toernooi verder onder de naam Tegelhuys Twenthe Bookels Open. Mocht u vragen hebben over eventuele deelname  kunt u contact opnemen met een van de onderstaande leden.

  Mariëlle Abbink
  Nicky Roescher
  Leon Schuurink
VTL Robert Schuurink
  Elseline Joling
 
Bookels Dubbel 45+ ([email protected])

Het Bookels Dubbel wordt georganiseerd door deze commissie. Dit weekendtoernooi met een minimale leeftijdsgrens van 45 jaar wordt gehouden in de maand september. In 2019 en 2020 gaat het toernooi verder onder de naam NL Car Group Bookels Dubbel. In 2019 wordt het toernooi gehouden van 6 t/m 8 september. Mocht u vragen hebben over eventuele deelname kunt u contact opnemen met een van de onderstaande leden.

VTL Rik Brinkman
  Rita Druppers
  Marianne Esendam-Dove
  Carla Hassing
  Franne Waanders
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 53 428 2412

Boekelose Tennis Club

De Mans 6
7548CX Boekelo